+45 (0) 58 51 50 95

Peoplexs bliver til Talentsoft

Talentsoft, en førende europæisk leverandør af SaaS-baserede løsninger inden for talent management, har underskrevet en endelig aftale om fusionering med Peoplexs

Fusioneringen skaber med et den førende europæiske virksomhed på markedet inden for SaaS-baseret talent management med en integreret løsning til rekruttering, kompetence og performance og læring.

Med Talentsofts løbebane inden for talent management og Peoplexs‘ ekspertise inden for rekruttering vil virksomheden fortsat udnytte sin viden om europæisk kompleksitet til at levere best practices inden for talent management til alle typer organisationer, hvad enten det er på globalt eller lokalt plan.

Hvis du har spørgsmål om fusioneringen, bedes du rette dem til peoplexs@talentsoft.com

Talentsofts tilbud

Peoplexs-applikationen er blevet en del af Talentsofts samlede platform til talent management og gør Talentsoft til en visionær europæisk leder, der tilbyder løsninger inden for rekruttering, performance, karriereudvikling, læring og kompensation, der giver konkrete resultater. Vores 100 % SaaS-baserede applikation hjælper dig med at styre alle stadier i dine medarbejderes karrierer – og forvandler din personaleinvestering til et virksomhedsaktiv.

Talentsofts applikation er 100 % i overensstemmelse med europæiske standarder, udviklet i Europa og klargjort til brug på globalt plan. Den leverer en unik funktionel dybde og fleksibilitet til at støtte op om alle faser i talentstyringsprocessen. Den kan endvidere tilpasses den enkelte virksomhed, uanset branche, størrelse, organisationsstruktur og HR-proces og tager altid, uagtet placering, højde for de mest krævende sikkerhedsforanstaltninger.

Kom i kontakt med Talentsoft

Er du klar til at sætte dine medarbejderes ambitioner i centrum for dine HR-processer og til at begynde at forvandle jobs til karrierer?

Kontakt os, så vi kan tale om, hvordan Talentsofts SaaS-baserede software til talent management kan hjælpe dig.

Free Trial